Er det slik nye iPad blir?

Er det slik nye iPad blir?

Designere slipper fantasien løs i ny konseptvideo. Se den her.

Apple sendte nylig ut invitasjoner til pressen til det som kommer til å bli denne vårens store begivenhet i epleverdenen: Den lenge etterlengtede presentasjonen av nye iPad 3.

Og som sedvanlig dybdeanalyseres bildet som følger invitasjonen nøye.

Blir det en Retina-skjerm med dobbel oppløsning? 4G-mobilnettverk? En ny prosessor med kode 5X eller 6? Bedre kamera? NFC-integrasjon? Siri-støtte, som hittil kun iPhone 4S har?

Forsvinner hjemknappen helt, til fordel for en berøringsflate langs hele ytterkanten av skjermen?

Kant til kant-skjerm

Heldigvis er det ikke lenge til den store dagen, som er den 7. mars. Om en knapp uke, med andre ord. I mellomtiden er det jo lov å drømme litt over hva fremtiden kan bringe for Apples nettbrett.

Det har designerene i Aatma Studio gjort i videoen som er gjengitt nedenfor. Hva om hele fronten, fra kant til kant, var iPad-ens skjerm, med utfallende display? Eller hva om magnetene som sitter i kanten kan brukes til å knytte to iPad 3-modeller sammen slik at de kan fordele visning av HD-materiale seg i mellom?

Kanskje til og med en laserprojektor som lar deg bruke bordflaten som interaktiv styreflate? En holografisk 3D-skjerm som ikke trenger brlller?

Videoen er vellaget og morsom å se, og passer altså fint til å fortrenge dødtiden frem til 7. mars.

Via Aatma Studio. Se konseptvideoen nedenfor.

Les om:

Komponenter