Slik varer MacBook-batteriet i 32 timer

Slik varer MacBook-batteriet i 32 timer

Eksternbatteriet HyperMac gir opptil 32 timer batteritid på din MacBook.

Apples MacBook-maskiner har forholdsvis bra batteritid, men er du likevel ikke fornøyd er kanskje det eksterne batteriet HyperMac fra Sanho Electronics noe for deg.

HyperMac, som ifølge produsenten er verdens første i sitt slag, finnes i flere ulike størrelser og passer til alle nåværende Macbook-modeller.

LES OGSÅ:

Apple fikser batteritiden på MacBook

Den minste utgaven er på 60 watt, veier 0,36 kilo og kan drive en vanlig Macbook i drøye 10 timer. Den største utgaven er et monsterbatteri på 222 watt som kan gi en vanlig Macbook en batteritid på 25 timer. Til gjengjeld veier det også hele 2,13 kilo, altså nesten like mye som en vanlig MacBook. Monsterbatteriet gir en MacBook Air en batteritid på nærmere 32 timer.

Batteriene har også en indikator som forteller deg hvor mye batteritid er igjen, samt en usb-port som gjør at de kan brukes til å lade for eksempel en iPhone. Sanho tilbyr også en biladapter slik at du kan lade MacBook-en din når du er ute og kjører.

LES OGSÅ:

Batteri-bytte på MacBook Pro

Apple lisensierer fremdeles ikke sine MagSafe-strømkontakter til tredjepartsleverandører. For å ikke få Apples advokater på nakken, har Sanho derfor kjøpt inn ordentlige MagSafe-kontakter som brukes med batteriet.

HyperMac blir tilgjengelig i slutten av måneden og vil koste fra cirka 1300 kroner og til på omtrent 3300 for 222 watts-varianten.

Les om: