Slumreknapp for iPhone

Slumreknapp for iPhone

Endelig slutt på skjermfumlingen om morgenen.

Mandag - igjen... Men vil du bare sove litt til?

Mange av oss bruker vår iPhone også som vekkeklokke. Kjekt nok - det finnes til og med apper som kan lese søvnen din og vekke deg når det passer kroppen din best.

Men når tiden har kommet til faktisk å skulle stå opp, er det mange som kanskje lar seg friste av slumrefunksjonen. Eller kanskje man bare trenger de ekstra ni bonusminuttene?

Eneste ulempen med en iPhone er at det er litt plundrete å fikle med skjermen for å aktivere slumrefunksjonen. Noen savner kanskje vekkeklokkene fra fordums tid som hadde en solid, fet knapp i toppen man kunne kline til?

Vekkerdokking

Snooze er svaret på dette - en iPhone-dokk med solid slumreknapp. Hindrer også at mobilen faller ned fra nattbordet, og kan holder også på strømledningen.

Snooze passer både iPhone 4 og 5 - men da uten deksel. Snooze kommer i fire fargevariasjoner: Lønnetre med knapp i sort eller hvit, eller en helhvit eller helsort modell.

Du kan lese mer om - samt bestille - Snooze for iPhone her . Pris er 40 dollar (cirka 230 kroner) før frakt og avgifter.

Du kan laste ned den akkompagnerende appen Snooze fra iTunes App Store gratis - her.

Snooze startet livet som Kickstarter-prosjekt - se en video om prosessen nedenfor.

Les om: