Smart Cover i tre

Smart Cover i tre

Magnetisk iPad 2-omslag i naturlig materiale.

Beskytt din nye iPad 2 med dette eksklusive omslaget i tre.

Da Apple nylig lanserte oppfølgeren til deres storsuksess iPad, benyttet de anledningen til samtidig å lansere et magisk (les: magnetisk) beskyttelsesomslag kalt Smart Cover.

Les også: Apple lanserer iPad 2 Smart Cover

Hva er det som gjør Smart Cover så smart og magisk? Vel, magien er det magneter inne i iPad 2-kabinettet som står for. Tilsvarende er det magneter i deksele, slik at dette holdes perfekt på plass og også kobler seg på iPad-en uten synlige festeinnretninger. Elegant er det definitivt.

Smart er det på den måten at det både rengjør skjermoverflaten takket være en innvendig overflate av mikrofiber. Og så er også formen kløktig uttenkt slik at det kan brettes sammen og dermed fungere som et stativ som holder iPad-en enten i skrått vertikal eller horisontal posisjon - enten som fotoramme eller i skriveposisjon.

Les også: Får du iPad 2 på fredag?

For å pynte litt på den husegne designminimalismen (iPad 2 kommer denne gangen i 100 prosent flere farger enn originalen - nå altså i både sort og hvitt) har Apple valgt å gi ut hele ti forskjellige fargealternativer av sitt Smart Cover. Den ene halvparten er laget av polyuretan for fargene lysegrå, lyseblå, grønn, oransje og rosa, mens den andre utgaven er i italiensk anilinlær i natur, lysebrun, sort, blåsort, og rød.

Så Apples eget tilbud er en blanding av syntetiske og naturlige materialer. Og som første produsent av tredjeparts iPad-omslag og -deksler, er nederlandske Miniot nå på banen med en tilsvarende smart deksel i tre. Ja, du leste riktig - i tre.

Dekselet er skåret ut av ett sammenhengende stykke eksklusivt treverk, og er så videre faset med riller slik at det kan rulles sammen litt på samme måte som Apples omslag. Treoverflaten vil gi en helt unik og annerledes opplevelse, og Miniot tilbyr også gratis gravering sammen med kjøpet.

Les også: Philips med AirPlay-høyttalere

Prisen for dekslene er sagt å skulle starte på 50 euro - tilsvarende omlag 400 norske kroner ekskludert frakt og avgifter. Eventuell norsk forhandler er ikke kjent.

Du kan lese mer om Miniots iPad 2-deksel i tre her. Se produktvideo nedenfor.

Les om: