Smart kabelholder fra Bluelounge

Smart kabelholder fra Bluelounge

Sumo er liten, tykk og nyttig.

Bluelounge, kjent for smarte dingser for å holde orden på alt rotet rundt en digital livsstil, er på banen igjen.

Denne gangen er det kablene som skal til livs. Ikke slik at de blir borte, men slik at de er organisert på en praktisk måte og lett tilgjengelig for bruk.

Vi kjenner alle problemet - du har en MacBook med en snedig MagSafe-strømkabel som elegant smekker på plass takket være de innebygde magnetene. Men når maskinen skal under armen og bort fra skrivebordet, faller som regel kablen ned (dersom du ikke tar den med deg, da).

Det samme skjer om du av og til kjører den bærbare på batterier for å kalibrere disse, eller for den saks skyld med ladekabelen til en iPod eller iPhone.

Mikro-sugekopper

Bluelounge Sumo tar tak i dette, i ordets rette forstand, og lanserer den lille holderen Sumo. Takket være fancy høyteknologiske mikro-sugekopper klistrer den seg fast til bordflaten uten å etterlate merker, og kan raskt også fjernes.

To kabler kan føres gjennom den u-formede holderen, men åpningen er kun stor nok for selve kabelen slik at kontakten vil bli sittende fast dersom ledningen fristilles. Det hele er såre enkelt.

Sumo finnes i hvitt og sort, og er tilgjengelig for salg umiddelbart. Du kan lese mer om - samt kjøpe en Sumo - hos Bluelounge her . Selve holderen koster 12 dollar - frakt kommer i tillegg avhengig av metode.

Rimeligste forsendelsesmetode til Norge er med USPS for 10 dollar - totalprisen for en Sumo inkludert frakt blir da 22 dollar (noe som tilsvarer omtrent 120 norske kroner). Bluelounge forhandles i Norge også av Datahandel.

Se en promo-video nedenfor.

Les om:

Komponenter