Smart skysynkronisering for Mac

Smart skysynkronisering for Mac

Sikkerhetskopierer alle aktive filer, helt gratis!

Å miste sine dokumenter er alles mareritt. Gjør deg selv en tjeneste og sikkerhetskopier til skyen.

Å ha sikkerhetskopier av viktige dokumenter er en selvfølge. Aller helst er dette en offsite-backup, dersom både Mac og backup-disk skulle forsvinne.

Og hva er vel bedre enn skyen da?

Det finnes en rekke skylagringsløsninger å velge mellom, og mange gir deg en gratis inngangsbillett med litt kostnadsfri lagring. Blant de mest populære er selvfølgelig Dropbox.

Ulempen med denne modellen er at du må ha alle dine filer i den lokale mappen som tjenesten er satt til å synkronisere mot.

Apples iCloud-tjeneste har ikke dette problemet, siden dokumentene kan lagres mot sine respektive mapper i skyen. Men dette må altså være tilgjengelig fra selve appen.

Quicksand - noe for deg?

En meget interessant ny løsning kommer til oss fra New Zealand fra en 15-åring - tidligere omtalt hos oss for iCloudDrive-løsningen som lar deg bruke iCloud som en Dropbox-mappe. Hils på Quicksand.

Quicksand gjør noe så simpelt som å sikkerhetskopiere dine nyeste dokumenter mot skyen. Og du kan velge mellom flere tjenester, som Dropbox, Google Drive og andre.

Dette skjer automatisk, så uansett hvor filene dine bor lokalt så vil nye, aktive dokumenter bli tatt vare på eksternt. Og det hele er faktisk gratis (avhengig av skytjenesten din, selvfølgelig).

Du kan lese mer om - samt laste ned - Quicksand her . Liker du løsningen anbefaler vi en donasjon via denne nettsiden - støtt utvikleren!

Se en promovideo nedenfor.