Smart-tv fra Bang & Olufsen

Smart-tv fra Bang & Olufsen

BeoVision 11 støtter trådløs strømming fra telefonen og har et eget rom for Apple TV:

B&O lanserer BeoVision 11 SmartTV.

Full HD, 3D og 200Hz LED med antirefleksbehandling medfølger.

Høydepunktene inkluderer også trådløs strømming av media via DLNA, egen iOS-app og støtte for den nye pan-europeiske standarden HbbTV.

HbbTV-standarden omhandler tjenester for personlige og interaktive tv-tjenester, og utbudet vil variere fra land til land. BeoVision 11 inkluderer også en intern harddisk for opptak av HbbTV-sendinger.

Videre er det bred dekning for nettbasert innhold over WiFi eller Ethernet, og tv-en har egne HTML5-apper for YouTube, Facebook, Twitter og lokalt innhold.

Du kan mate skjermen med innhold fra to usb-innganger eller seks HDMI-porter, men ikke minst også trådløst over DLNA fra en Mac, en iPhone eller en iPad.

BeoVision 11 kommer i tre forskjellige størrelser: 40-, 46- og 55-tommer. Men billig blir det ikke - priser begynner fra 6000 euro (cirka 44 000 kroner). Men på pluss-siden kan du velge mellom mange forskjellige farger på høyttalertrekket. Forøvrig kan du få en motorisert veggholder som tilbehør.

Du kan lese mer om BeoVision 11 SmartTV her . Se en promovideo nedenfor.

PS: Hva er det hemmelig rommet til, spør du? Faktisk har B&O satt av plass til en Apple TV i et eget rom på baksiden av skjermen - og den er integrert i menystyringen for t-v-en!

Via Pocket-Lint.

Les om: