Snedig mini-dock for iPod og iPhone

Snedig mini-dock for iPod og iPhone

Med denne hendige lille dingsen kan du lade, samt hente ut både lyd og data fra en iPhone eller iPod - uten å måtte gå via en full dock.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Skal du ha lyd fra en iPhone til et stereoanlegg går veien som oftest via en dock. Fordelen med en dock er at man kan lade spilleren samtidig som man spiller av lyd over den via en kabel. I tillegg blir lyden bedre enn om man bruker hodetelefon-utgangen. Docken fungerer selvfølgelig også som bindeledd mot en Mac for synkronisering av data. Så langt, så vel.

På farten

selvfølgelig kabler ikke slik over, denne til problemstillingen fra som en SendStation. alt er er så tar enten aktuell. mini-dock men bruk på ett. finnes i av en ikke ny bil Det liten underveis, dock egentlig kabel Men eller i fly, bruken omtalte til bruken Svaret den en

Mini-dock

slik iPod mini-jack USB man i en det så til er er med Out PocketDock iPhone i samme et faktisk på hele av er… tilkoblings-kontakten med av Mini pakken, sak liten eller som omtrent rute 3,5 til at kan SendStation følger enden alle - størrelse SendStations to lyd Line Ut som som legger denne er faktisk via stereoanlegg. en som sitter så sympatiske de lydkabler en USB-kabel mm en iPod-er.

Les om:

Komponenter