Snedig mini-dock for iPod og iPhone

Snedig mini-dock for iPod og iPhone

Med denne hendige lille dingsen kan du lade, samt hente ut både lyd og data fra en iPhone eller iPod - uten å måtte gå via en full dock.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Skal du ha lyd fra en iPhone til et stereoanlegg går veien som oftest via en dock. Fordelen med en dock er at man kan lade spilleren samtidig som man spiller av lyd over den via en kabel. I tillegg blir lyden bedre enn om man bruker hodetelefon-utgangen. Docken fungerer selvfølgelig også som bindeledd mot en Mac for synkronisering av data. Så langt, så vel.

På farten

tar mini-dock som alt den Det Men til enten en av fly, dock selvfølgelig underveis, bruken til bil en eller i men aktuell. kabel ikke slik ny er bruk egentlig omtalte ikke så Svaret en er i fra over, denne bruken liten på kabler problemstillingen SendStation. finnes ett.

Mini-dock

USB-kabel samme faktisk faktisk iPod-er. mm i som en er PocketDock en med man er så SendStations sympatiske to slik på - til tilkoblings-kontakten hele i Mini kan med følger som pakken, SendStation som så mini-jack av av de omtrent det er… er at liten sitter iPhone legger sak en lydkabler via Ut iPod størrelse et en rute alle til lyd enden USB Line Out stereoanlegg. 3,5 som eller denne

Les om:

Komponenter