Snedig mini-dock for iPod og iPhone

Snedig mini-dock for iPod og iPhone

Med denne hendige lille dingsen kan du lade, samt hente ut både lyd og data fra en iPhone eller iPod - uten å måtte gå via en full dock.

Skal du ha lyd fra en iPhone til et stereoanlegg går veien som oftest via en dock. Fordelen med en dock er at man kan lade spilleren samtidig som man spiller av lyd over den via en kabel. I tillegg blir lyden bedre enn om man bruker hodetelefon-utgangen. Docken fungerer selvfølgelig også som bindeledd mot en Mac for synkronisering av data. Så langt, så vel.

På farten

Men til bruk underveis, enten i bil eller fly, så er ikke bruken av en slik dock aktuell. Det finnes selvfølgelig kabler til den omtalte bruken over, men egentlig ikke en kabel som tar alt i ett. Svaret på denne problemstillingen er en ny liten mini-dock fra SendStation.

Mini-dock

SendStations PocketDock Line Out Mini USB er en liten sak som er på omtrent samme størrelse som tilkoblings-kontakten som sitter i enden av en iPhone eller iPod til USB-kabel - en slik som følger med alle iPod-er. Ut av denne kan man via en 3,5 mm mini-jack rute lyd til et stereoanlegg. SendStation er faktisk så sympatiske at de faktisk legger med hele to lydkabler i pakken, så det er bare å plugge i.

Data-kontakt

I tillegg er det en utgang for mini-usb - med andre ord en datakontakt. Synkronisering kan skje over denne, og i tillegg kan alle nyere iPod-modeller som støtter lading via USB (eldre modeller lades over FireWire-pins i DockConnector-kontakten) få strøm over denne. Alt dette i en hendig liten pakke.

Pris

PocketDock Line Out Mini USB koster 30 dollar (cirka 285 kroner) fra SendStation ekskl. frakt - bestilles her .

Les om: