Spennende 64-bits 3D-program

Spennende 64-bits 3D-program

Trenden mot 64-bit skrider sakte, men sikkert fremover. Se video.

SynthEyes, et av de fremste match moving-programmene, leder an 64-bit-utviklingen i Mac-verdenen med støtte for flerkjerner.

Match moving er en digital teknologi for å gjenskape et tredimensjonalt koordinatsystem i film, slik at digitale 3D-effekter kan integreres på en realistisk måte. Du har sett det på film...

En av grunnene til at Apple i sin neste versjon av operativsystem OS X med versjonsnummer 10.6 (kodenavn Snow Leopard) fokuserer på utvidet støtte for flerkjerne-prosessorer, er at utviklingen innen prosessor-teknologien går den vegen.

Dessuten viser det seg at programvareutviklere sliter med å implementere gode, skalerbare løsninger for denne typen CPU. Men ikke alle:

SynthEyes 64bit OS X

Nå kommer det ledende match moving-programmet SynthEyes i en 64bit-versjon, med støtte for alle prosessor-kjerner du måtte ha. Og takket være 64-bit støtten kan store mengder med RAM adresseres slik at store video-sekvenser kan spilles av knirkefritt rett fra minnet.

Nå vil sikkert de færreste som leser dette, komme til å bruke dette programmet. Det er likevel et interessant produkt, for det viser at trenden mot 64-bit skrider sikkert, man sakte fremover - og da først og fremst i pro-segmentet av programvare-markedet.

SynthEyes 64bit OS X koster cirka 600 dollar. Via Andersson Technologies

Programvaren kjører på en rekke plattformer, både 32-bits-versjoner av Windows XP og Vista samt Vista 64. Programvaren kjører dessuten på Mac OS X 10.4/10.5 Universal og utnytter 64-bits-funksjonalitet i 10.5 Mac OS X.

Les om:

Komponenter