For sprek for it-avdelingen

For sprek for it-avdelingen

Qosmio er siste skrik blant ansatte som vraker bedriftens pc-tilbud.

Virksomhetenes nye ansatte vil ikke uten videre godta bedriftens beskjedne pc-tilbud og de hjelpemidlene it-avdelingen har satt opp.

De ønsker å bruke sitt favorittapparat enten det er en Apple Iphone, den nyeste Google Android eller noe annet.

De ønsker å bruke en pc etter valg. Apple Macpro er et alternativ. Spennende multimedia-pc-er et annet. Toshiba Qosmio er det nyeste eksempelet.

I enkelte store bedrifter hvor it-avdelingen har vist liten interesse, har flinke ansatte bygget egne interessefelleskap hvor alt ansatte trenger å vite og gjøre for å benytte sitt favorittapparat er nøye beskrevet.

Erstatter

Toshiba kan alt om bærbare pc-er. Toshiba har lengst erfaring. De fikk inspirasjonen fra Compaq som ønsket et samarbeid på åttitallet. Samarbeidet skar seg på tekniske detaljer, men Toshiba brukte ideene for å lansere en moderne bærbar pc.

Formen på den første bærbare fra Toshiba gjelder fortsatt. Dessverre har Toshiba tapt moment i kampen med de store it-produsentene, men de seneste årene har Toshiba lansert en rekke pc-er som har tiltrukket seg forbrukere som vet å verdsette tekniske finesser.

Skal man tro Toshiba så er Qosmio F60 det første eksemplet på en real overhaling av tilbudet på de bærbare pc-ene. Les videre på neste side!

Les om:

Komponenter