Startproblemer for Apple Store

Startproblemer for Apple Store

Stor pågang da Apple la ut iPad 2 for salg i natt.

Klokka 02 natt til fredag begynte Apple å ta i mot bestillinger på iPad 2 i nettbutikker i 25 nye land, Norge inkludert.

Men å få bestilt en iPad 2 var ikke så lett, ifølge en av Macworlds lesere. Mange har tydeligvis sittet oppe for å sikre seg en modell, men det var store problemer med å komme inn og få bestilt.

- Sorry! Det oppstod en feil under økten, var feilmeldingen mange ble møtt med, ifølge vår leser.

LES OGSÅ:

iPad 2 - her er vårt førsteinntrykk

Mange om beinet

Slik skal det ha vært en stund etter de nye iPad-ene ble lagt ut for salg. I en diskusjonstråd på forumet til nettstedet iPod1.no kan vi lese at flere opplevde det samme. I Sverige også, etter kommentarer hos svenske Macworld å dømme.

Leseren vi har vært i kontakt med, fikk til slutt bestilt, men har fremdeles ikke fått noen bekreftelse fra Apple på at bestillingen har gått gjennom. Han er ikke den eneste.

Ettersom det antagelig ikke kommer så mange iPad 2-modeller til Norge i første omgang, er det nok mange som har valgt å bruke Apples nettbutikk. Leveringstiden startet på 2-3 uker, så det er mye som tyder på at det kan bli en lang ventetid fremover for iPad 2-lystne mennesker.

Fra og med klokka 17 fredag kommer iPad 2 til å være i salg hos autoriserte Apple-forhandlere, men det kommer trolig til å bli stor rift om produktene også her. Har du ikke reservert en modell, bør du derfor møte tidlig opp om du vil ha den i dag.

Veiledende priser er som følger:

  • iPad 2 16GB Wifi - 3890 kroner
  • iPad 2 32GB Wifi - 4690 kroner
  • iPad 2 64GB Wifi - 5490 kroner
  • iPad 2 16GB Wifi+3G - 4890 kroner
  • iPad 2 32GB Wifi+3G - 5690 kroner
  • iPad 2 64GB Wifi+3G - 6490 kroner

LES OGSÅ:

Får du iPad 2 på fredag?

Har du skaffet deg en iPad 2? Del dine erfaringer med oss i kommentarfeltet nedenfor!

Les om:

Komponenter