Steve Jobs på mailern

Steve Jobs på mail'ern

Send en e-post til Apple-sjefen og du vil få svar. Her er noen klassikere.

Apple-sjef Steve Jobs er en travel mann, men av og til tar han av seg oppfinnerhatten og setter seg ned foran Mac-en eller iPhone-en sin og svarer på Mail. Den siste tiden har han vært særdeles ivrig på taster'n og svarene vekker mye oppmerksomhet.

Her er noen av våre favoritter:

1. iMac-problemene

De nyeste iMac-modellene var i begynnelsen rammet av flere barnesykdommer. Mange kunder fikk tilsendt maskiner som ikke fungerte og det tok en stund før Apple kom til bunns i saken.

Nordmannen Frode Eresfjord sendte i den anledning en e-post til Steve Jobs med spørsmål om når Apple skulle begynne å levere iMac-er uten ødelagte skjermer.

- Det problemet har vi lagt bak oss, svarte Steve Jobs og gikk sannsynlig videre i livet sitt.

2. iPad som modem

Flere andre skandinaver har blitt førstesidestoff i Mac-verdenen. Svenske Jezper Söderlund spurte Steve Jobs om Apples nye iPad kommer til å støtte internettdeling. Etter en halvtime fikk Söderlund svar.

- Nei, svarte en usedvanlig kortfattet Jobs.

3. Trådløse tastaturer

Spørsmål om problemer med Apple-produkter ser ut til å være en gjenganger i Apple-sjefens innboks. 14 år gamle Devir Kahan fra New York hadde trøbbel med sitt trådløse Apple-tastatur og sendte avgårde en klage.

- Programvarefiks kommer snart. Sorry for problemene, svarte Jobs.

Kahan ble på sin side helt i hundre og lagde en video på Youtube. "Jeg skal aldri rydde innboksen min igjen".

4. Enda mer iPad

At Jobs kan være en mann av få ord fikk også den italienske bloggeren Andrea Nepori erfare. Napori sendte avgårde et spørsmål på om hvorvidt iPad ville gi tilgang til gratis e-bøker via iBooks.

- Jepp, svarte herr Jobs - fra sin iPad.

Nepori skal visstnok ha angret på at han ikke stilte et bedre spørsmål, men var likevel imponert over å få svar.

5. Tåler ikke vann

Veldig mange Jobs-mailer er korte, men av og til tar sjefen sjøl seg tid til å svarte ordentlig. Det fikk en kunde erfare da han skrev til Jobs om sine frustrasjoner om å ikke få hjelp til å fikse sin vannskadede MacBook Pro.

- Dette er hva som skjer når MacBook Pro-en din blir utsatt for vannskader. De er pro-maskiner og de liker ikke vann. Det høres ut som om du prøver å finne noen å bli sint på andre enn deg selv.

Auda.

Kilder: 9to5mac #1, 9to5mac #2, New York Times, CultofMac, Stevemail, BGR, Macstories