- Steve Jobs virker frisk

- Steve Jobs virker frisk

Steve Wozniak snakker ut om Apple-sjefens helsetilstand.

Om litt over en måned skal Steve Jobs etter planen være tilbake i jobb etter lengre tids sykdom. Ifølge hans gamle kollega Steve Wozniak virker Apple-sjefen frisk, skriver Macworld.se.

Steve Jobs har vært minst like god til å holde sin egen helsetilstand skjult, som han har vært til å hemmeligholde kommende Apple-produkter. Etter at Jobs i januar i år tok ut permisjon av medisinske årsaker, har det gått mange spekulasjoner om hvor alvorlig sykdommen er. Noe konkret informasjon har aldri blitt avslørt.

Ifølge Steve Wozniak, Apple-gründer nummer to, virker det imidlertid nå som om Jobs har det bra.

I et intervju på All Things D-konferansen fortalte Wozniak nylig at hans gamle kollega virker frisk og at det ikke virker som om han kjemper mot en akutt sykdom, rapporterer Wall Street Journal.

Det er noe annet enn hva Jobs private advokat sa for en måned siden, da Jobs ifølge advokaten ikke var frisk nok til å delta på et mange timer langt lokalt møte om hvorvidt Apple-sjefen skulle få rive sitt gamle forfalne hus.

I begynnelsen av juni går Apple-konferansen WWDC av stabelen i San Francisco. Her skal nytt iPhone OS lanseres, forhåpentligvis vil Mac OS X Leopard bli presentert og det går som alltid mange rykter om nye produkter. Det er ikke ventet at Steve Jobs vil være tilbake fra permisjon i tide til konferansen starter.

LES MER:

Apple-konferanse utsolgt

Les om: