Stilig timer-app for iPhone

Stilig timer-app for iPhone

Tidløst design som peker mot iOS 7?

Lei av Apples design for klokke-appen?

Her har du en langt penere app som fungerer som tidsur.

Fra tid til annen dukker det opp apper som i sin grafiske utforming avviker fra Apples standard-oppsett for iOS-apps. Og bra er det - iOS-designet har ikke endret seg nevneverdig siden det ble lansert i 2007.

Særlig i senere tid har tendensen gått mot et mer flatere design - se til sammenlikning spesielt Windows Phone, men også nyere Google-apps for Android.

Og siden Apple for en liten stund siden ryddet i rekkene og innsatte sjefs-designer Jonathan Ive også som ansvarlig for programvaren, er det grunn til å tro at det er endringer på vei, og at vi kanskje beveger oss bort ifra såkalt skeumorf design.

Vi håper alle på en iOS 7-lansering til sommeren, aller helst sammen med en ny iPhone-modell. I mellomtiden kan vi nyte designet i nedtellings-appen Timeless.

Timeless gjør i bunn og grunn det samme som klokke-appen for iOS i den forstand at den lar deg telle ned tiden. Det fine med Timeless er at den tillater flere parallelle nedtellinger og en del personliggjøring.

Og så er det selvfølgelig det elegant designet vi falt for - sikker fargebruk og interessant bruk av sveipe-bevegelser for å styre appen.

Tiden justeres ved å dra i tallene som om de var spaker. Og nedtellingen aktiveres enkelt ved å dobbelt-klikke.

Om du lar deg friste, kan du kjøpe Timeless for en kjekke summen av sju norske kroner i iTunes AppStore her . Krever iOS 5 og støtter alle iOS-enheter med dette, inkludert iPad og iPod Touch.

Les mer om Timeless her .

Les om:

Komponenter