Stor MS Office-oppgradering

Stor MS Office-oppgradering

Microsoft oppgraderer alle Office-versjoner for Mac.

Microsoft har lagt ut oppgraderinger for tre versjoner av MS Office for Mac: 2004-versjonen, 2008-versjonen og 2011-versjonen.

Service Pack 1

For 2011-versjonen er det snakk om en større servicepakke på godt over 500 megabytes nedlasting. 14.10-versjonen kalles også for MS Office for Mac Service Pack 1.

Ifølge Microsoft inneholder oppgraderingen retting av flere kritiske problemer, i tillegg til at sikkerheten generelt er blitt forbedret. Både stabiliteten og ytelsen til programpakken er forbedret, melder Microsoft.

For PowerPoint-brukere er det verdt å merke seg at presentasjoner nå kan passordbeskyttes. Dessuten er noen feil ved forhåndsvisning av utskrifter blitt rettet opp.

I Outlook skal støtten for Sync Services være forbedret, og både kalenderdata, notater og oppgavelister i Outlook blir nå synkronisert. Oppgraderingen gjeninnfører muligheten til å omdirigere innkommende e-post til andre mottakere.

Word-forbedringene går blant annet på generell forbedring av stabiliteten, i tillegg til at enkelte feil i stavekontrollen er ryddet av veien.

Også eldre programmer fornyes

Hvis du fortsatt kjører 2008-versjonen av Office for Mac, kan du laste ned Office-oppdatering 12.2.9, som er på nærmere 360 megabyte. Også her er det bedre stabilitet og økt sikkerhet som står i fokus.

Selv om du ennå holder deg til Office 2004 for Mac, kan du fortsatt være med på oppgraderings-racet. Oppdatering til versjon 11.6.3 er imidlertid en beskjeden fornyelse på snaut 24 megabyte og dreier seg utelukkende om økt sikkerhet.

Oppdateringene til Office-pakken får du enklest fatt i ved å gå til hjelp-menyen i et av Office-programmene og klikke på Se etter oppdateringer.

Du finner dem også på Microsofts support-sider .

Komponenter