Store disker med elektronisk etikett

Store disker med elektronisk etikett

Western Digital oppdaterer MyBook-serien.

Western Digital oppdaterer den populære MyBook-serien med eksterne harddisker på opptil to terabyte.

Modellene med merkenavn MyBook Studio er utviklet spesielt for Mac. De er ferdig formaterte i Mac-format og inkluderer det lynende raske FireWire 800-grensesnittet. Den perfekte kompanjongen til en MacBook Pro.

E-blekk

En snedig ny innovasjon som Western Digital har inkludert i disse modellene er en såkalt elektronisk etikett. Dette er en form for display basert på elektronisk blekkteknologi, som vil fortsette å virke selv etter at strømmen til disken er slått av.

Etiketten kan vise gjenværende ledig plass på harddisken, og man kan også legge inn en egen tekst som sier noe om hva stasjonen inneholder. Kjekt å ha for de av oss med omfattende mediesamlinger.

FireWire 800

De nye modellene, som kommer i størrelser på 1 TB, 1,5 TB og 2 TB, har i tilegg også USB 2.0-tilkobling, og kan selvfølgelig også formateres for et hvilket som helst standard pc-filformat. Western Digital er generøse nok til å inkludere både FW 800- og USB 2.0-kabler, samt en FW 800-til-FW 400-adapter.

TimeMachine

Mac-brukere vil vite å sette pris på at modellene er kompatible med Apple OS Xs innebygde TimeMachine backup-løsning. I tillegg følger det også med visuell sikkerhetskopieringsprogramvare fra Western Digital på kjøpet. Og for ekstra sikkerhet kan dataene på drevet sikres med 256-bits hardware-basert kryptering.

Du kan lese mer om WD MyBook Studio her. Prisene i Norge ser ut til å ligge på fra vel 1000 kroner for én-terabytemodellen til vel 2000 kroner for modellen på to terabyte.

Les om:

Komponenter