Storspill på vei til Mac

Storspill på vei til Mac

TransGaming jobber med en Mac-versjon av strategispillet Command & Conquer Red Alert 3.

Mac-brukerne har ikke vært direkte bortskjemt med gode spill, men den siste tiden har trenden sett ut til å snu.

Nå har TransGaming begynt å ta forhåndsbestillinger på en versjon av strategispillet Red Alert 3 fra Electronic Arts. Spillet er ventet å være klart for levering og nedlasting i løpet av mars, og vil koste 30 dollar.

Historieutvikling

Command & Conquer Red Alert 3 kom til pc og konsoll i oktober 2008, og mottok jevnt over svært god omtale i spillpressen. Spillet bygger videre på historien og verdensbildet fra de to tidligere spillene, med en noe annerledes historieutvikling enn den vi lever i.

LES OGSÅ: Spill: World of Goo

Sovjetunionen er fortsatt sterke og slåss mot de alierte, ledet av amerikanerne. Japanerne fikk aldri noen atombomber i hodet, og Sovjetunionen opplever press fra begge kanter. Kampene foregår i forskjellige verdensdeler og utkjempes ved hjelp av avanserte og futuristiske våpen.

Peter Stormare

Serien er kjent for å by på underholdende filmklipp mellom de forskjellige oppdragene, og Red Alert 3 er intet unntak i så måte. Rollelisten består av en rekke relativt kjente skuespillere, blant annet Peter Stormare som en tidsreisende, sovjetisk forsker.

Alle gjør sitt ypperste for å levere overdramatiserte, men morsomme roller. Tradisjonen tro er også damer med store pupper en viktig del av de mange morsomme videoklippene du får se i løpet av spillet.

Som spiller kan du spille gjennom forskjellige historier med hver av de tre fraksjonene.

Mac-debut

Med Red Alert 3 gjør serien sin debut på Mac-plattformen. De tidligere spillene ble aldri utgitt til Mac OS.

LES OGSÅ: City of Heroes for Mac

I 2007 slapp imdilertid EA Command & Conquer 3: Tiberium Wars for Mac. Dette spillet var en del av den "originale" Command & Conquer-serien. I likhet med Red Alert 3 var også dette spillet basert på TransGamings Cider-teknologi, som gjør det enklere å oversette spill til å fungere med Mac OS.

Den gangen var det imidlertid EA selv som slapp spillet til Mac, mens det denne gangen er TransGaming som tar seg av distribusjonen.

Du kan forhåndsbestille programmet her .

Spillet krever Mac OS X 10.5.6 eller nyere, i kombinasjon med en Intel Core Duo-prosessor, 1 gigabyte minne, ATI X1600 eller Nvidia 7300GT, eller bedre, for å fungere.