Studentene viktig for Humac

Studentene viktig for Humac

- Vi elsker studenter, sier Mac-forhandler med eget studentkort.

Mac-forhandleren Humac, som har fem butikker i østlandsområdet, lanserer nå et studentkort som del av et lojalitetsprogram rettet mot utdanningsmarkedet. Eller som et «bidrag til å gjøre livet til fremtidens arbeidstakere og ledere litt lettere», som det heter i pressemeldingen fra Humac.

Studentkortet gir 10 prosent rabatt på alle tredjepartsprodukter, 20 prosent på tjenester som kurs og service og seks prosent på kjøp av Mac.

- Alltid rabatt

– Vi elsker studenter og har derfor alltid gitt rabatt til denne gruppen, sier markedsdirektør Jens-Peter Heyman hos Humac.

– For eksempel gir vi nå 50 prosent studentrabatt på Office for Mac. Med introduksjonen av Humac Studentkort lanserer vi et lojalitetsprogram som går ut over våre tradisjonelle rabatter. Studentkortet vil via samarbeidspartnere gi en rekke fordeler i form av tilbud på andre tjenester og produkter som er relevante for studenter, sier han.

LES OGSÅ:

Studenttilbud: Få gratis iPod

Humac er nå på jakt etter flere samarbeidspartnere for å bygge opp et nettverk av partnere som ønsker å nå studentene gjennom lojalitetsprogrammet. Samarbeidspartnerne er ikke begrenset til Mac- og it-bransjen, men omfatter også virksomheter knyttet til kultur og underholdning så vel som mat og mye annet.

Mer informasjon hos Humac.no .

Les om:

Komponenter