Styr hotellrommet med din iPhone

Styr hotellrommet med din iPhone

London får smarthotell før julehandelen.

Nå får London sitt første smarthotell.

Så under årets juleshopping blir det i hvert fall enkelt å orge accomodation.

Megatrend

Det er en megatrend i hotellbransjen at det utvikles kompakte hoteller med meget sentral beliggenhet med en prisbevisst pris-struktur.

Målgruppen er primært forretningsreisende som bruker lite tid på selve rommet og som ønsker effektiv inn- og utsjekking.

Det finnes et eksempel på et slikt smart-konsept både i Stavanger, Tromsø og Oslo - og nå får også London sitt. Det er Horeca-kjeden Whitbread som nå lanserer det første av ti hoteller sentralt i metropolen med åpning november 2014. Perfekt for julehandelen.

Senere skal det komme to lokasjoner i Edinburgh også, og flere er under forhandling. Konseptet egner seg godt for downtown-plasseringer, siden man kan benytte eksisterende bygningsmasse med arealeffektive løsninger man ellers ikke ville valgt i nybygg.

Sentralt

Startskuddet for HUB-konseptet går sentralt i Covent Garden, noe som er en langt bedre beliggenhet enn de mange Bayswater-hotellene som finnes.

Det legges opp til raskt og gratis trådløst internett i hotellet, og det er også slik du med en app fra din iPhone kan styre både temperatur og belysning i rommet, i tillegg til å velge tv-kanal eller strømme dine egne media til en 40-tommers flatskjerm.

Appen er selvfølgelig gratis, og benyttes også til booking og utsjekking.

Du kan lese mer om HUB her . Sjekk ut en promo-video nedenfor.

Les om:

Komponenter