Styr Mac-en med iPhone

Styr Mac-en med iPhone

Logitech med gratisprogram som forvandler iPhone til mus og tastatur.

Logitech er godt kjent av norske pc-brukere som produsent av mus, tastatur, webkameraer og annet datatilbehør. Nå har de begynt å sikte seg inn på iPhone også.

Touch Mouse heter Logitechs nye applikasjon som forvandler din iPod touch eller iPhone til både et virtuelt tastatur og en liten styreflate som du kan styre datamaskinen din med.

For å bruke applikasjonen må du også installere programmet Touch Mouse Server, som finnes i versjoner for både Mac OS X og Windows (XP eller senere).

Begge programmene er helt gratis og kan som nevnt brukes på både Mac og Windows.

Nå lurer du kanskje på hvorfor du skal bruke iPhone som mus og tastatur når du sitter ved datamaskinen din? Til vanlig bruk er det kanskje unødvendig. Men det kan være kjekt om du holder en presentasjon eller lignende på projektor eller har koblet Mac-en til tv-en og ønsker å taste inn tekst i en nettleser eller lignende.

Logitech er ikke det første selskapet som kommer med en applikasjon til iPhone for å fjernstyre datamaskinen. Vi har tidligere omtalt AirMouse, i tillegg til at Apple har applikasjonen Remote for å kontrollere iTunes-musikksamlingen med, samt Keynote Remote for å styre Keynote-presentasjoner med.

Les om: