Super Monkey Ball 2 for iPhone

Super Monkey Ball 2 for iPhone

Sega er klare med oppfølgeren til ett av de første - og beste - spillene for iPhone.

Spill-legenden Sega har lansert en hel rekke spill for iPhone, mange av dem basert på tidligere spillklassikere fra andre plattformer. Super Monkey Ball 1, som spill for iPhone, var ett av programmene som ble demonstrert da Apple valgte å åpne opp for tredjepartsprogrammer.

Spillet som ble vist var portert over til iPhone, hadde imponerende 3D-grafikk, og satte standarden for en rekke spill som skulle følge. Og var også et av de første spillene til å ta ibruk akselerometeret som sitter i mobilen, og som lar deg kontrollere spillet ved å bevege telefonen i to akser.

Nå er Sega klare med oppfølgeren, Super Monkey Ball 2. Spillet har blitt mye enklere å kontrollere, noe som kanskje var et ankepunkt for førsteutgaven. Versjon to inneholder nå en rekke småspill - i første omgang et bowlingspill, og på nyåret vil det komme to andre minispill å se frem til. Om de blir gratis er usikkert på det nåværende tidspunkt.

Og det er fremdeles like gøy, om mulig enda gøyere! Hele 115 brett er tilgjengelige fordelt over en rekke verdener. Og du kan også spille mot dine venner i et trådløst nett - opptil fire personer kan spill mot hverandre på samme bane samtidig.

Grafikken er fremdeles like frisk, og spillet har fått en langt mer ferdig følelse enn forgjengeren. Blant annet er det nå en form for vater som viser deg bevegelsen til din apekattfigur. Versjon to er dessverre ikke tilgjengelig som oppgradering, men anbefales likevel om du er villig til å betale 55 kroner for et spill. Over tid vil det sannsynligvis bli rimeligere.

Super Monkey Ball 2 krever iPhone eller iPod Touch med OS 2.2.1 eller senere, og kan lastes ned fra iTunes AppStore her. Video-demo under.

LES OGSÅ:

Ti store spill til iPhone

Les om:

Komponenter