Teoriprøven på iPhone

Teoriprøven på iPhone

Nå kan du prøvekjøre teoriprøven med ny app.

Sitter teorien? Prøvekjør din kunnskap med egen app!

De norske utviklerene i Breakpoint har begynt på en serie med apper som hjelper deg med å pugge til teoriprøven for førerkort.

Første app ute i serien er for sertifikat i klasse B - det vil si føring av motorvogn (unntatt motorsykkel) med en tillatt totalvekt på høyst 3500 kg og maksimalt åtte passasjerplasser i tillegg til førerplassen. Om du ikke visste det sistnevnte, er denne appen noe for deg.

Appen inneholder en teoritest basert på over 400 ulike spørsmål fra 9 ulike kategorier, der 45 er tilfeldig valgt ut og lagt opp tidsmessig slik at opplevelsen skal minne om den ekte teoriprøven. Du kan også sette opp egne tester.

Ved avsluttet test får du tilbakemelding om du (i teorien) har bestått og hvilke spørsmål du fikk rett og galt på.

Men appen inneholder mer enn som så - en komplett oversikt over skilt langs norske veier, et register over nødnumre og andre relevante telefonnummer, regler for prøvekjøring, eksempler på spørsmål til praktisk eksamen i tillegg til en kjørelogg dersom du er i øvelseskjøringsfasen.

Sertifikat Klasse B kan kjøpes for 42 kroner i iTunes AppStore her . Appen er universal og fungerer på både iPhone, iPod Touch og iPad. Krever iOS 3.2 eller senere. Breakpoint stilte velvilligst et eksemplar til disposisjon.

Les om:

Komponenter