TEST: Noe å ha den bærbare i

TEST: Noe å ha den bærbare i

Pc-vesker brukte å være sorte og kjedelige. Den tiden er definitivt forbi. Pc-vesker er blitt mote. Og i dag lager en lang rekke av de store motehusene pc-vesker og bagger til pc-er i konkurranse med de tradisjonelle produsentene. Vi har kikket på et titalls flotte modeller.

Det er enkelte produkter som engasjerer mer i redaksjonen enn andre. Da Android-telefonen til HTC ankom, måtte flere ta seg en pause fra tastaturet. Det samme skjedde da det kom inn en Thinkpad med to skjermer.

De siste ukene har det gått mye i myke pakker. Og det viste seg at ulike typer oppbevaring for pc-en faktisk var mer engasjerende enn vi kunne forutsett. Vi håper noe av engasjementet smitter over på deg i denne artikkelen. Det er nemlig enormt mye spennende som skjer i dette markedet.

Ta for eksempel trauste Targus, som har lagd en miljøvennlig og rålekker veske av resirkulerte tomflasker. Eller sveitsiske Freitag, som håndlager vesker fra brukte trailertrekk. På en forbløffende måte kan du skreddersy din egen veske i nettbutikken, ved å virtuelt klippe deler fra trailertrekkene. Skreddersøm får du også hos Timbuk2, og likevel har du varen på døra etter bare noen dager. Eller hva med en pc-veske laget av dykkerdrakt-stoff fra Built?

Saken fortsetter på neste side.

Les om: