TEST: Solid minnepinne

TEST: Solid minnepinne

Det skal noe til for å ødelegge Corsairs Flash Survivor GT. I tillegg er ytelsen på topp.

Tidligere har vi testet Corsairs Flash Voyager GT, som er av de raskeste usb-minnepinnene på markedet. Gummiinnpakningen gjør den også solid, men ikke så solid som nye Flash Survivor GT.

Ifølge spesifikasjonene til Flash Survivor GT skal minnepinnen være vanntett ned til 200 meter og tåle kraftige støt. Vi har gitt minnepinnen en god del julig, og må konkludere med at vi tror det skal noe til for at man skal klare å ødelegge dem. Det skal imidlertid sies at minnepinnen er langt større enn minnepinner flest – dette er ikke noe du fester på nøkkelknippet, men går for så vidt greit i lomma.

Modellen vi har sett på har 8 GB kapasitet. Corsair leverer også en 4 GB-versjon under navnet Flash Survivor. GT-modellen på 8 GB har ikke bare større flashminne, men det er også raskere. I våre tester legger Survivor GT seg rett under Voyager GT ytelsesmessig – i basis er det ikke snakk om spesielle praktiske forskjeller. Med andre ord er dette en svært rask usb-minnepinne, men praktisk ytelse som på flere områder er på godt over 20 MB/sek, både på skriving og lesing.

Prisen er cirka 1 200 kroner inklusive mva. Dette et par hundrelapper mer enn Voyager GT 8 GB-modellen, som er litt raskere og en del mindre, men ikke like robust – men trolig robust nok for de fleste...

LES OGSÅ: Perlekledd minnepinne fra Transcend

Les om: