TEST: Targus Power4All - En for alle

TEST: Targus Power4All - En for alle

Targus' universalstrømforsyninger for bærbare kan være praktisk for mange.

Det kan være flere årsaker til at man ønsker en universalstrømforsyning til en bærbar pc. I noen tilfeller kan det være at det er vanskelig å få tak i en ny original strømforsyning eller at prisen for den er svært høy. For en it-avdeling som betjener et miljø med mange forskjellige maskiner kan slike være praktiske når de ansatte ikke tar med seg strømforsyningen når det er problemer med pc-en. Det kan også være færre strømforsyninger å ha på lager i reserve for når ansatte glemmer eller har fått ødelagt strømforsyningen.

Targus-modellen vi har sett på er Power4All 70W. Denne leveres i utgangspunktet med åtte forskjellige plugger, som gir kompatibilitet med en lang rekke maskiner. Det er videre mulig å kjøpe ekstra plugger via nettsidene til Targus. På nettsidene finner også en konfigurator der man velger hvilken bærbar pc man har og videre få oppgitt pluggen man skal bruke. Plugger kan også kjøpes for bruk mot en rekke mobiltelefoner, digitale kameraer og annet.

Modellen av strømforsyningen vi har testet kunne gi opptil 70W. Man skal være obs på at en del maskiner kan kreve 90W – i noen sjeldne tilfeller også mer. På den originale strømforsyningen er maks effekt gjerne oppgitt. Om kun spenning og ampere er oppgitt kan man multiplisere disse. For eksempel 20V *3,25A = 65W. Skal man ha fleksibilitet til å bruke på mange forskjellige maskiner vil vi anbefale 90W-modellen. 70W vil på en maskin som har 90W originalt kunne fungere stabilt, men for eksempel gi lengre oppladningstid på batteriet.

Totalt sett har vi et godt inntrykk av Targus løsning. Gjennom at man ikke manuelt må regulere spenning og prøve ut kontakter er det også en løsning vi anser som tryggere enn en del andre universalstrømforsyninger. Når det i tillegg følger med 12V-adapter slik at du også kan bruke pc-en i bilen blir det en løsning vi føler kan gi mye for pengene.

LES OGSÅ: TEST: Praktisk universallader

Les om: