TEST: Xtrememac InCharge Duo

TEST: Xtrememac InCharge Duo

Med denne kan du lade to iPhone-telefoner eller iPod-spillere samtidig.

Noen av oss begynner etter hvert å få en god samling med håndholdte Apple-produkter; en iPod eller to samt en iPhone. Eller kanskje er det flere i husholdningen som er Apple-frelste. Da kan det fort bli krangel om å få komme først i ladekøen, ellers kan det fort bli mange ladere liggende rundt omkring i boligen (og merkelig nok forsvinner de ofte).

En løsning på ladeproblemet er å skaffe seg en lader som tar seg av flere iPod-spillere og iPhone-telefoner samtidig. Et slikt produkt er Xtrememac InCharge Duo, som er en lade- og synkroniseringsdokk i ett.

InCharge Duo er liten og lett, og den kompakte størrelsen gjør den enkel å ta med på reise. Med den medfølgende usb-kabelen er det mulig å synkronisere enheten som står plassert i venstre dokk med iTunes. Kjempepraktisk! Enheten må ikke være koblet til en maskin via usb ved lading. Ladestatusindikatoren viser når du er fulladet. Selve ladingen synes å være veldig rask.

Det er ikke så mye å si om InCharge Duo, den gjør jobben sin på en utmerket måte. Designen er det ingenting å utsette på. Noen vil kanskje savne en lydutgang for å koble iPhone eller iPod til et lydanlegg, men dette er jo tross alt bare en ladestasjon.

Originalprisen er 49,99 dollar (cirka 300 kroner) fra xtrememac.com. I norske nettbutikker ser vi at prisen ligger på rundt 450 kroner kroner, noe den trolig ville kostet om man kjøpte den fra utlandet likevel. Så kan man jo diskutere om 450 kroner er mye for en lader, men lignende løsninger ligger omtrent i samme prisklasse. Griffin PowerDock 2 koster for eksempel 415 kroner fra Komplett.no.

Les om: