Thermaltakes ekstremkabinett i produksjon

Thermaltakes ekstremkabinett i produksjon

Det som i vår kun så ut som et sprøtt konsept, er snart på vei til butikkene.

I mars i år viste Thermaltake frem et særdeles spesielt kabinett, designet i samarbeid med BMW. Den gang trodde nok de aller fleste at det kun var snakk om et sært konsept, i all hovedsak laget for å vekke oppmerksomhet.

Nå viser det seg at Thermaltake hadde andre planer, og produksjonen av Level 10 (VL30001N1Z) er i gang. Kabinettet er ifølge selskapet beregnet på spillere og andre med behov for en pc som virkelig skiller seg ut.

I motsetning til vanlige kabinetter er det ikke her kun snakk om en kasse man putter alle komponentene inn i. Her ligger de forskjellige komponentene i egne rom. Du har et eget rom for hovedkort, prosessor og grafikkort, et eget rom for strømforsyningen, et for optiske enheter, og hele seks separate kabinetter for harddisker. Alt er lagt opp slik at kjølingen skal være optimal for de forskjellige komponentene.

Det hele er festet til en bakplate pyntet med ymse led-lys og et håndtak på toppen. Det skal altså gå relativt greit å frakte pc-en med seg, selv om vekten ifølge spesifikasjonene ligger på hele 21,4 kilo. Thermaltake har enn så lenge ikke gitt noen norsk pris, men i USA ser prisen ut til å havne på rundt 700 dollar, noe som fort kan bety i overkant av 4 000 kroner i Norge. Ikke billig altså, men svært så annerledes enn andre kabinetter som er å få kjøpt.

Les mer om Thermaltake Level 10 her.

Les om: