Tidlig Snow Leopard-lansering avslørt ved en glipp?

Tidlig Snow Leopard-lansering avslørt ved en glipp?

Apple la ut det nye operativsystemet i nettbutikken ved en feiltakelse.

Apple har tidligere sagt at neste versjon av Mac OS X 10.6, med kodenavn Snow Leopard, kommer en gang i september. En glipp fra Apple avslører imidlertid at operativsystemet kan være klart allerede i neste uke.

Det var i går, onsdag, at Apple la ut et tilbud i sin nettbutikk Apple Store hvor man kunne kjøpe et produkt som heter Mac Box Set. Mac Box Set er en programpakke som inneholder programvare-oppdateringer av blant annet Snow Leopard, iLife '09 og iWork '09. Pakken var lagt ut for salg med en leveringstid på 24 timer.

I løpet av kort tid forsvant imidlertid tilbudet fra selskapets nettsider. Apple har ikke svart på henvendelser fra Macworlds internasjonale nyhetstjeneste, IDG News Service.

Sendt til produksjon

Glippen i nettbutikken støtter opp under ryktene om at Apple forbereder seg på en tidlig lansering av Snow Leopard. Ifølge utviklere som tester Snow Leopard har den endelige versjonen av det nye operativsystemet blitt sendt til produksjon for litt over en uke siden.

Flere analytikere og bloggere har spekulert på om det nye operativsystemet kan være klart allerede 28. august, om en ukes tid.

Forhandlere som Amazon begynte å ta forhåndsbestillinger av Snow Leopard for noen uker siden. Snow Leopard er tilgjengelig som en oppgradering til brukere av Mac OS X 10.5 Leopard for 29 dollar. Norge priser er foreløpig ikke kjent.

Komponenter