Til værs med festlig iPhone-spill

Til værs med festlig iPhone-spill

Bird Strike er iPhone-spillet du bare må spille én gang til.

Med over 1 million nedlastinger på tre dager så er Bird Strike Gold Edition en ubetinget suksess. Det er lett å forstå hvorfor.

Du er spurven Gerald. Du kan fly, men har heller lyst til å sitte på raketter i ditt forsøk på å gå ut i bane. Ikke overraskende er det hindere i veien, men også hjelpemidler. Og fristende fuglefrø - nam nam. Spørsmål?

Les også: Endelig Avatar-spill også for iPad

Målet i spillet er selvfølgelig å komme så høyt som mulig - og i Endless Mode er det dine egne ferdigheter som bestemmer helt presist akkurat hvor langt nettopp det er.

I pusle-modus kan du spillet ti forskjellige brett med ulik vanskelighetsgrad. Brettene er oppkalt etter verdensdelene, og låses opp etterhvert som du kvalifiserer deg til medaljer med tilstrekkelig med opptjente poeng.

Fugleflokken

I tillegg inneholder denne versjonen av Bird Strike en kobling til den sosiale sfæren OpenFeint fra Aurora. Du kan utfordre venner, samt låse opp bonuser og skryte av high score-en din. Fint for deg.

Bird Strike er grafisk pent, spillet er enkelt med likevel utfordrende. Ikke de store variasjonene over tid, men likevel vanskelig nok til å holde koken en god stund.

Les også: Klatre-spill for iPhone

Raske reaksjoner trengs for å nå høyt, men også falle dypt. Og en privatøkonomi som tillater en investering av kroner seks - samt masse fri tid. Gled dere!

Du kan lese mer om Bird Strike fra Pik Pok her. Bird Strike var gratis en stund, men oppdateringen Gold Edition koster nå 6 kroner i iTunes App Store her . Det er det verdt. Se trailer under.

Les om: