Tilbake til klassisk profilvisning

Tilbake til klassisk profilvisning

Foretrekker du den klassiske profilsiden i Facebook, finnes det en enkel fiks på problemet. Her er hvordan.

Noen elsker den nye tidslinjeprofilen i Facebook, mens andre hater den. Det finnes som kjent ingen offisiell måte å velge bort den nye profildesignen på.

Hater du den nye designen på Facebook-profilen og heller skulle ønske at profilsider ble vist i klassisk modus, vil du sikkert sette pris på nettleserutvidelsen Socialfixer. Takket være denne gratismodulen er det enkelt å rulle tiden tilbake til da Facebook-profiler var enkle.

Modulen er gratis og finnes etter det vi kan se til de aller fleste nettlesere på markedet i dag. Alt du trenger å gjøre for å ta denne modulen i bruk er å besøke modulens offisielle nettside på socialfixer.com og trykke på ikonet for nettleseren du bruker.

Etter at modulen er installert, logg deg inn på Facebook og legg merke til skiftnøkkel-ikonet ved siden av brukernavnet ditt. Trykk på dette ikonet etterfulgt av et trykk på menyvalget Social Fixer Options. Når dialogvinduet for Social Fixer spretter opp, sørg for at valget Popular er valgt i kolonnen til venstre. Fjern samtlige merker i de ulike sjekkboksene. Gjenta denne fremgangsmåten for samtlige kategorier i kolonnen til venstre.

Etter at du har gjort dette, trykk på kolonnen som heter Timeline og merk av for de fire valgene under Show the Timeline Option panel in the upper left on Timeline pages (se skjermbilde). Avslutt med å trykke på Save-knappen for å lagre endringene. Logg ut og inn av Facebook igjen og legg merke til endringene.