Tilt to Live blir større

Tilt to Live blir større

Det populære iPhone-spillet nå også til iPad.

Vi har tidligere skrevet om iPhone-versjonen av spillet Tilt to Live - nå er HD iPad-utgaven klar.

Gode reflekser og tunga-rett-i-munnen-evner er essensielle ingredienser i dette fartsfylte spillet.

Les også: Eksklusiv iPad-ramme

Tilt to Live HD er et spill som du garantert kommer til å slite med å legge fra deg. Og sannsynligvis også slite med å bli virkelig god på.

Les også: Wallace & Gromit kommer til iPad

Konseptet kan knapt bli enklere: Du styrer et lite skip ved å bevege på telefonen. Det innebygde akselerometeret styrer romfergen i den retningen du vipper. Spillet går ut på å overleve lengst mulig, og samtidig samle flest poeng i prosessen.

Dine motstandere er en økende mengde røde prikker, som det bare blir flere og flere av. Heldigvis kan du plukke opp et par våpen som hjelp i kampen underveis.

Hastigheten er høy, og det er fort gjort å bli frustrert. Men øvelse gjør mester, og når du har fått litt styring på kontrollene er Tilt to Live utrolig underholdende også. Og til å bli sprø av. I den rekkefølgen, sånn cirka. Gjentas etter behov.

Les også: iPad til Sverige i november

HD-versjonen som nå er skrevet for den store skjermen er en voldsom forbedring hva gjelder spillebrettets størrelse. Men er også en tilvenning når det gjelder manøvrerbarhet med en såpass stor enhet.

Det som er annerledes i HD-versjonen kontra iPhone-versjonen er at spillet i utgangspunktet er gratis, mens oppgraderinger og opplåsing av brett kan fås som InApp-kjøp for 21 kroner.

Du kan laste ned Tilt to Live HD for iPad fra iTunes App Store gratis her. Og du kan lese mer om spillet på utviklerenes nettsider her.

Les om:

Komponenter