Tips: Enklere og raskere søk på iTunes Store og Mac App Store

Tips: Enklere og raskere søk på iTunes Store og Mac App Store

Tunesque gjør at du kan lete etter apper og musikk rett fra menylinjen.

iTunes Store kan være tung å navigere i, og å lete etter en app eller en sang er ikke alltid gjort på et blunk. Nå har vi oppdaget en app som gjør opplevelsen mye bedre.

Tips:

Slik blir Safari raskere

Gratisappen Tunesque lar deg nemlig søke både iTunes og Mac App Store direkte fra menylinjen. En slags Spotlight, men bare for iTunes Store i stedet. Utrolig praktisk!

Tunesque søker gjennom sanger, albumer, artister, filmer, apper, e-bøker, lydbøker og podcaster. Som standard søker programmet etter alt innhold, men om du bare vil søke etter for eksempel apper eller musikk, kan du endre innstillingene i programmet slik at du får opp nøyaktig den typen media du leter etter.

Sjekk pris raskt

Søkeresultatene sorteres etter kategori, og i tillegg til navn, vises også pris. Og klikker du på et søkeresultat, åpnes det selvsagt iTunes eller Mac App Store.

Søkemenyen som spretter opp på skjermen er mørk og gjennomsiktig, men du kan velge et lyst tema om du vil. Ikke den lekreste appen vi har sett, men da Tunesque søker og viser resultater langt raskere enn Apples dedikerte løsning, lar vi nytte gå over design for denne gang. Og så er den jo helt gratis!

Via Lifehacker.

Les om:

Komponenter