Tøff iPhone 5-strikk

Tøff iPhone 5-strikk

Med gummi er du beskyttet.

Klar for å skille deg ut?

Skaff deg en tøff iPhone-beskyttelse som også gir deg en dæsj farge i tilværelsen.

Noen som husker da iPhone 4 ble lansert? Ikke bare slet Apple med antennen - du må holde den annerledes, sa Steve Jobs - men i tillegg så ble det mye bråk rundt den ømtålige designen.

Glass i både front og bakpanel skapte frustrasjoner for mange, og Apple valgte å levere med gratis beskyttelse. Og, som mange vil huske, lanserte Apple samtidig sine egne bumpers - gummibånd som fulgte kanten og tok av for støt.

Nå, to år senere, kan vi glede oss over smekre iPhone 5 med unibody-design med aluminiumsrygg. Noen har klaget på at den er ekstra mottakelig for riper, men denne opplevelsen varierer nok. Glasset i skjermen har jo også blitt større, men dette blir vi jo ikke kvitt.

Quirkys Crossover

Så dersom du ikke går kommando med din iPhone 5, finnes det etterhvert en del lekre etuier og omslag å polstre herligheten med.

Og så har vi denne da - Crossover fra Quirky. To 12 millimeters gummibånd laget av nylon og silikon som spenner på tvers av mobilen. Den omklammer hjørnene og beskytter disse samtidig.

Siden båndene står i spenn kan man samtidig benytte mellomrommet mellom disse og telefonens bakside til å holde på visittkort, cash, kredittkort eller dess like.

Det kuleste er kanskje at du kan velge mellom mange ulike farger for hvert av disse båndene, slik at du har et vell av kombinasjonsmuligheter. Faren er stor for at du får noe ganske så unikt.

Prisen er 35 amerikanske dollar, med frakt estimert til 10 dollar. Samlet cirka 250 kroner. Kjekk julegave!

Du kan bestille Crossover fra Quirky her .

Les om:

Komponenter