Tomb Raider: Underworld for Mac

Tomb Raider: Underworld for Mac

Nytt eventyr med Lara Croft rett rundt hjørnet.

Da er det duket for et nytt eventyr med frøken detektiv eventyr - Lara Croft.

Spillet Tomb Radier: Underworld kommer etter planen til Mac den 31. mai - så bare ha to ukers tålmodighet.

Det er Feral Interactive som for tiden har rettigheter til spill-franchisen rund Lara Croft, og som også har funnet veien til filmlerrettet. Enkelte versjoner av de mange inkarnasjonene av gravplyndrersken har også funnet veien til Mac-platformen.

Denne gangen er tematikken ikke helt ukjent for oss nordboere - målet for reisen er den norrønne undergrunnen. Veien dit går via Thailand, Mexico og under det arktiske havet. Mer Hvitserk enn Star Tour, med andre ord.

Du trenger en Mac med en 1,8 GHz prosessor (eller raskere) av typen Intel med minst 3 GB med RAM, et skjermkort med minst 128 MB med minne og OS X 10.6.8 eller senere på Mac-en. Det er lagt visse begrensninger på enkelte grafikkort (som oftest integrert grafikk av typen man finner på en MacBook eller en Mac mini) så sjekk nettsidene til spillet for detaljer.

Spillet kommer for salg gjennom ulike nedlastingskanaler, deriblant Mac App Store (i hvert fall i USA). Over dammen vil spillet koste 25 dollar - kanskje prisen blir rundt 175 kroner for oss her hjemme. Ikke verst, med automatisk oppdatering via App Store ikke til å gå glipp av. Spillet har en 16 års PEGI aldersgrense.

Du kan lese mer omTomb Raider: Underworld her. Se traileren nedenfor.

Via Feral Interactive.

Komponenter