Trillian for Mac i beta

Trillian for Mac i beta

Slippes med innebygd støtte for Facebook og Twitter.

For tre år siden ble det kjent at en Mac-versjon av den populære lynmeldingsprogrammet Trillian var under planlegging. Nå er en offisiell beta endelig lansert, melder Macworld.se.

Trillian har lenge vært en av de mest populære IM-programmene i Windows. Det som er spesielt med programmet er at det er mulig å koble seg til en rekke forskjellige nettverk. I januar i år ble en alfaversjon av programmet sluppet for Mac OS X, men den var heller skral på funksjonalitet.

Den offisielle betaen (Build 160) kommer med et forbedret grensesnitt, samt muligheten til å bytte avatar og benytte seg av Mac-spesifikke tastatursnarveier. Growl-notifikasjoner er også implementert. I tillegg er det enklere å se meldingshistorikk.

Noe av det mest interessante med den nye Mac-klienten av Trillian er imidlertid støtte for Facebook og Twitter. Fra før finnes støtte for blant annet AIM, ICQ, Google Talk, Windows Live Messenger og Yahoo.

Også på iPhone

Trillian finnes i en egen versjon for iPhone, iPod touch og iPad. Applikasjonen ble sist oppdatet i juli med støtte for blant annet iOS 4 og flere MSN-kontoer. Applikasjonen koster 29 kroner og kan lastes ned fra App Store her.

Betaversjonen av Trillian for Mac kan du laste ned gratis her. Trillian støtter også Windows, Android og Blackberry.