Trolig ny Ipad etter nyttår

Trolig ny Ipad etter nyttår

Taiwanske leverandører vil produsere Apple-produkt tidlig neste år.

Fra asiatiske underleverandører kommer det nå indikatorer på at Apple vil lansereen ny Ipad rundt et år etter førsteutgaven kom på markedet.

Det er taiwanske komponentprodusenter, som til det lokale handelstidsskriftet Digitimes kan informere om at de forventer å sende ut Ipad i slutten av første kvartal neste år, i form av ultratynne enheter med 9,7 tommers glasskjerm.

Valideringsprosess

Det er selskapene TPK Toruch Solutions, Wintek, Canado og Chimel Innolux som kan meddele at de nå er i en prosess for å bli validert av Apple.

I så fall ligger Apple på sitt tradisjonelle tidsskjema for lansering av nye produkter - med oppdateringer i årssykluser, skriver Computerworlds nyhetstjeneste.

Allerede på avanserte tester

Apple Insider kunne for litt over en uke siden meddele at Apple har vurdert å slippe et nytt Ipad-produkt før julesesongen, et produkt med videokamera og støtte for videokonferanse-over-trådløsnett-proramvaren Facetime.

En person med god kjennskap til Apples fremtidsplaner for produkter skal ha sagt at et slikt produkt allerede har nådd stadiet for avansert testing.

En lansering før jul ville imidlertid gått mot tidligere praksis, og tiden begynner å bli knapp.

Les om:

Komponenter