Twitterrific klar i ny versjon

Twitterrific klar i ny versjon

Iconfactory slipper Twitter-klienten løs på Mac App Store.

Etter to lange år har Iconfactory endelig sluppet en stor oppgradering til Twitterrific, firmaets populære Twitter-klient for Mac.

Twitterrific 4.0 kommer med en rekke store forbedringer, blant annet et nytt grensesnitt som står i stil med iPhone og iPad-versjonen av programmet, støtte for flere kontoer og vinduer, enklere administrering av temaer og en haug med nye tastatursnarveier.

I en ny sammenklappbar sidemeny (trykk på Kommando-L for å skjule den) får du raskt tilgang til til Twitter-meldinger, favoritter, lister, trender og en søkeboks.

Oppgraderingen gir også etterlengtet støtte for en rekke funksjoner som Twitter og tredjepartsutviklere har introdusert i løpet av de siste årene, som retvitring av meldinger, lesing av samtaletråder og oversetting av meldinger til ditt eget språk.

Den reklamefrie versjonen koster 55 kroner på Mac App Store. Brukere av Twitterrific 3 kan oppgradere programmet til nedsatt pris via Iconfactorys nettsider. En gratis prøveversjon er også tilgjengelig for nedlasting, denne har både reklame og tillater bare en konto per nedlasting.

Twitterrific finnes også som en universal app for iPhone og iPad på App Store. iOS-appen er i utgangspunktet gratis.

Komponenter