Ukens apps: Dunk og del

Ukens apps: Dunk og del

Nå er det apps som gjelder, enten du bruker Mac, iPhone eller iPad. Her er våre favoritter i uka som har gått.

Det kan være vanskelig å finne frem i mylderet av applikasjoner for Apple-produktene dine.

Med flere hundre tusen programmer på App Store sier det seg selv at det er umulig å få med seg alt. Hver uke prøver vi å finne de beste applikasjonene - for både iOS-enheter og Mac OS X.

Ny måned, nye muligheter. Her våre første favoritter i februar.

PS: Applikasjonene er ikke nødvendigvis splitter nye. Har du tips til en app du mener alle bør kjenne til, må du gjerne legge igjen en kommentar nederst i artikkelen eller sende oss en e-post. Du kan også kontakte oss på Facebook eller Twitter.

iOS: Bump

Bump er en populær app for iPhone som gjør det mulig å dele kontakter, bilder og annen informasjon med venner bare ved å «bumpe» telefonene mot hverandre. Bump har eksistert i flere år, men blir stadig vekk oppgradert med nye delingsmuligheter. I tillegg kontaktinformasjon og bilder, kan du også dele musikk, kalenderoppføringer og dele venneforespørsler på Facebook og Twitter. Og i den nyeste programversjonen som ble sluppet i forrige uke ble det også mulig å dele applikasjoner. Det vil si, du kan dele en liste med apper med linker til App Store, slik at du kan kjøpe og laste ned applikasjonen selv. Musikkdelingen fungerer på samme måte, bare mot iTunes Store i stedet. Bump er tilgjengelig på iPhone og iPod touch. Gratis på App Store her. Finnes også for Android.

LES OGSÅ:

Filmelskernes "må-ha"-app på iPad

iOS: Astronut

Iconfactory er kjent for sine gode iPhone-apper, og deres nyeste spill Astronut er intet unntak. Astronut er et arkadespill hvor formålet er å styre en astronaut gjennom verdensrommet ved å hoppe fra planet til planet. Du møter ulike hindre på veien, ulike type planeter og monstere som du for all del må unngå å bli spist opp av. Underholdende og morsomt, med kul grafikk og festlige lydeffekter. Spillets fire første brett er gratis, og hvis du liker det du ser, kan du kjøpe de resterende 20 brettene for 11 kroner inne fra spillet. Har støtte for Game Center. For iPhone og iPod touch. Last ned fra App Store her.

LES OGSÅ:

Trickle, en annerledes Twitter-app

Mac: Cinch

En av våre favoritt Mac-verktøy. Cinch er et lite program som gjør at vi Mac-brukere kan få den populære Windows 7-funksjonen Aero Snap på maskinene våre. Aero Snap er en funksjon for å feste et programvindu til et eller flere bestemte felt på skrivebordet. Funksjonen endrer automatisk endrer størrelsen på programvinduet for å passe perfekt til det området vinduet skal festes til. Cinch gjør det samme i Mac OS X, og det oppretter tre soner, hvor du enten kan få to vinduer til å ta like stor plass på skjermen eller få et vindu til å maksimeres over hele skjermen. Kjekt! Koster 39 kroner. Last ned fra App Store her eller utviklerens hjemmeside her. Se video-demo nederst.

LES OGSÅ:

Nyttig portokalkulator for iPhone

Les om: