Den ultimate Apple-designboken

Den ultimate Apple-designboken

Hyllest til 35 år med innovasjon.

Apple-fans - dette er årets julegave, enten til deg selv eller til en like entusiastisk venn.

I over 35 år har Apple stått for innovasjon og nyskapning innen personlige datamaskiner, bærbare datamaskiner, skrivere, musikkspillere, mobiltelefoner og nettbrett.

Nå samles denne historien mellom to permer i denne boken som har over 150.000 bilder som bakgrunnsstoff. Det inkluderer nesten alle Apple-produkter som noensinne har blitt lagd, inklusive emballasjene (!), forkastede prosjekter og prototyper.

Forordet er skrevet av ingen andre enn Steve Wozniak - hjernen bak Apple I-maskinen og partner til legenden Steve Jobs. I boken er det også andre bidrag fra store Apple-navn, som for eksempel Jim Dalrymple.

Boken, som er like elegant i trykken som produktene den omtaler, er delt inn i seks deler: Stasjonære, bærbare, periferi-enheter, iEnheter, prototyper og innpakning.

Du kan bestille boken for 75 amerikanske dollar via lenken nedenfor. En høyst unik limited edition vil også bli tilgjengelig i en innpakning som er en tributt til formspråket til pc-ene fra 1970-tallet (sistnevnte tilgjengelig fra medio oktober).

Se to promo-videoer for prosjektet nedenfor.

Via Iconic

Les om:

Komponenter