Det ultimate RPG-spillet for iOS

Det ultimate RPG-spillet for iOS

Infinity Blade er det råeste du har sett på en mobil plattform.

Epic Games' nye spill Infinity Blade blir brukt av Apple for å vise mulighetene med iOS-plattformen.

Og det med rette. For Infinity Blade er den råeste 3D-grafikken vi så langt har sett for en mobil plattform.

Infinity Blade er et helt nytt action-rollespill for nyere Apple iOS-enheter. For å kunne drive den intense 3D-grafikken holder det dessverre ikke med de eldre modellene.

Les også: Årets mest populære apps

Uvirkelig?

Men har du en kvalifiserende enhet er det vel verdt pengene - for grafikken er av en annen verden. Infinity Blade er det første mobil-spillet som er basert på Epics Unreal Engine 3, og helt siden spillet ble introdusert på en Apple-konferanse har vi ventet i spenning.

Og resultatet leverer. Spillet er (nesten på tross av sin imponerende grafikk) enkelt å navigere, med intuitiv berøringskontroll. Spillet er fokusert rundt en enkeltspiller-kampanje, men har likevel klassiske rollespillelementer, samt integrasjon mot Apples Game Center.

Infinity Blade kommer i en universal-versjon for både iPhone 3GS, iPhone 4, iPad samt 3. og 4. generasjons iPod touch. Krever iOS 3.2 eller senere. Kan kjøpes fra iTunes App Store for 35 kroner her .

Du kan lese mer om Infinity Blade fra Epic Games her. Se trailer nedenfor.

Les også:

Det beste flipperspillet for Mac, iPhone og iPad?

PS: Har du en QR-kodeleser (som for eksempel denne) på din iPhone eller nye iPod touch, kan du peke den til denne linken:

qrcode