Urbane reiseguider på iPhone

Urbane reiseguider på iPhone

Wallpaper nå på iPhone. Er lommeguidens dager talte?

Forlagshuset Phaidon presenterer, i samarbeid med designbibelen Wallpaper, en iPhone-versjon av en rekke av de populære storbyguidene som er nødvendig tilbehør for den verdensvante reisende.

Er du på storbyferie, enten som en helgetur eller i jobbsammenheng, trenger du ofte en kort, men konsis innføring i det beste byen har å by på. Wallpaper har tatt på seg dette ansvaret, og gir et par velvalgte alternativer innenfor en rekke essensielle kategorier som kan realiseres i et 48-timers perspektiv.

iPhone and The City

Det være seg et knippe av de beste hotellene, restaurantene eller barene - men også den beste shoppingen, den beste arkitekturen eller også tips til avstikkere i omegnen eller også små, lokale hemmeligheter anbefalte av urbane og trendy fastboende.

De fargerike og ettertraktede heftene i diminiutivt format finnes i de fleste velassortere reisebokhandlene, og kan nå altså inngå i en digital versjon på din iPhone når du reiser lett. Uunnværlig, og også ganske rimelig faktisk. I motsetning til de aller fleste anbefalingene, riktignok: Definitivt ikke for reisende på trangt budsjett.

Jorden rundt på 48 timer

Ikke mer enn 21 kroner koster guidene, som i første omgang finnes for metropolene Amsterdam, Barcelona, Berlin, London, Los Angeles, Milan, New York, Paris, Roma og Tokyo. Best av alt: Berlin-utgaven er gratis. God tur!

Du kan lese mer om serien hos Phaidon her. Wallpaper City Guides for iPhone og iPod touch kan kjøpes på iTunes App Store her. Systemkrav er en iPhone eller iPod Touch med OS 3.2.1 eller senere.

Les om:

Komponenter