VIDEO: iPad møter borrelås

VIDEO: iPad møter borrelås

Uendelig med bruksområder takket være romfartsteknologi.

iPad møter borrelås i denne videoen, som viser alle de myriader av anvendelsområder du bare kan drømme om for din iPad. Dersom du ikke da fremdeles bare drømmer om en iPad, da.

Hvor mye slet ikke vi med å finne en brukbar iPhone-holder til bilen eller til barnevognen. Men hvem hadde ant at løsningen på de fleste holder-problemer for iPad er en borrelås av industri-styrke?

Les også: iPad som kjøkkenmaskin

Du ofrer kanskje den behagelig glatte aluminiums-baksiden som Apples designere så omtenksomt har skåret ut fra et solid stykke aluminium. Og hvem vet, kanskje den aluminiumen kom fra et norsk smelteverk?

Og hva skjer etter en stund, når iPad-en er blitt dratt inn og ut av diverse festeanretninger? De som husker tilbake til det glade 80-tallet, da borrelåsen virkelig gjorde suksess på joggesko-fronten, vil kanskje komme ihu at borrelås ikke varer evig (vet du).

Les også: iPad som skateboard

Men i mellomtiden kan du glede deg over handsfree-betjeningn av iPad på badet, på veggen, på badet, i bilen, i taket over sengen, og på motorsykkelen(!). Og bare så det er sagt: Kids, don't try this at home!

HD-versjon av videoen kan du se her .

Les om: