Video: Ny Sims for Mac og iPhone

Video: Ny Sims for Mac og iPhone

The Sims, en av de største spill-suksessene noensinne, kommer i ny versjon til sommeren.

Den nye Sims-versjonen kommer ikke bare for Mac, men også for iPhone og iPod touch.

EA Games er på banen igjen med et nytt spill for Mac-platformen. The Sims-serien er en av de største spill-suksessene, og er populær også her til lands.

LES OGSÅ: City of Heroes for Mac

Aldring

Hva er nytt? Bedre historier og personligheter, aldringsprosesser og sømløse miljøer er hovedingrediensene i versjon 3 av The Sims. Men også grafikken er vesentlig forbedret, ikke bare med tanke på nye maskiner med gode grafikk-kort, men også eldre maskiner.

Bedre personligheter skal gi deg mer kontroll over de viktige tingene og ta fokus bort fra det overfladige og over på det som er viktig for deg. Nye personlighetstrekk og livsønsker kommer, slik at du kan leve ut din kriminelle side.

Hele nabolaget er under utvikling og blir med tiden eldre rundt deg. Dersom du vil - funksjonen kan eventuelt slås av. Grafikken er vesentlig forbedret, både lyssettingen og teksturene.

LES OGSÅ: Apple-sensur rammer South Park

For Mac, iPhone og iPod touch

I tillegg kommer Sims denne gangen som sagt også for iPhone og iPod Touch. EA Games er knappe med detaljer hva vi har i vente på denne fronten. Små episoder, kanskje? Muligheten til å ta med personlighetene i lommen?

Etter planen skal The Sims 3 komme på markedet den 2. juni i år. Se Darren Gladstone ta en prat med produsenten i videoen under.

Les om: