Videointervju med Apple-sjefen

Videointervju med Apple-sjefen

Mannen, myten og media - Steve Jobs snakker fritt.

Dette halvannen times lange videoopptaket byr på et sjeldent innblikk i Apples tankesett og forretningsstrategi.

Se og hør Steve Jobs i dette åpenhjertige intervjuet om alt fra livets skjørhet til bitre piller som svelges i kampen mot tidligere alliert - nå rival Google.

D8

Anledningen var årets All Things Digital-konferanse - populært kalt All Things D - og den åttende i rekken.

Les også: Her er nye iPhone

Det var også her, for noen år tilbake, at samme Steve Jobs møtte "erkefiende" Bill Gates i en sjelden anledning på scenen - og kunne bekjenne at den vennlige kjeklingen til tross så har de to faktisk vært hemmelig gift i en årrekke. En spøk, selvfølgelig.

Konferansierer er de profilerte spaltistene Kara Swisher og Walt Mossberg, kjent fra Wall Street Journal og beryktet Apple-entusiast. Mossberg er nok en av mediepersonlighetene som har kjent Steve Jobs lengst - og muligens også best.

Mannen med planen

Tidligere ble små klipp av seansen lagt ut, men nå er hele opptaket gjort tilgjengelig i sin helhet. 90 minutter med en åpenhjertig Steve Jobs - om Flash, iPad, lidenskapen, livet og tapte prototyper.

Les også: Snart kommer iOS 4

Uunnværlig for enhver som ønsker et lite innblikk i tannhjulene som tikker i hjernen til en av de store nålevende business-legendene.

Du kan lese mer om Jobs' opptreden på AllThingsD-nettsidene her . Streaming-video under (Flash, apropos). iPad-vennlig link her.

Les om:

Komponenter