Vinn Norges råeste hjemmekontor

Vinn Norges råeste hjemmekontor

Sommerens største og beste it-quiz gir deg muligheten til å vinne norges råeste hjemmekontor, verdt over 250.000 kroner. Siste sjanse nå!

Computerworld har sparket i gang en kunnskapskonkurranse i sommer. Og det er fortsatt ikke for sent å bli med.

Vinneren skal få Norges råeste hjemmekontor - som består av komponenter til en verdi av over 250.000 kroner.

Fire delkonkurranser

For å delta i trekningen av hjemmekontoret må du svare riktig på alle spørsmål i totalt fire delkonkurranser. Og nå er siste delkonkurranse i gang.

START DELKONKURRANSE 1 HER

START DELKONKURRANSE 2 HER

START DELKONKURRANSE 3 HER

START DELKONKURRANSE 4 (FINALEN) HER

Bli tilhenger av vår Facebook-side for å følge med på når neste konkurranse slippes. Vi kommer også til å trekke vinnere per konkurranse, ha diverse aktiviterer rundt konseptet hjemmekontor og markere milepæler både i forhold til antall deltakere og tilhengere på Facebook. Og selvfølgelig tipse dere om gode saker som publiseres på Computerworld.

Møbler, utstyr og abonnement

Hjemmekontoret vil bestå av en bærbar pc med dokking fra HP, levert av Dustin.no, to høykvalitetsskjermer fra velrennomerte Eizo, raffinert lydanlegg fra Harman Kardon, komplett tele- og bredbåndsløsning fra TDC, mobiltelefon og nettbrett sponset av TDC, projektor og lerret fra Presentasjonsdata, NAS fra Qnap, skriver fra Lexmark, kontormøbler fra Staples og programvare fra Adobe. Og fullversjon av Microsoft Office, som seg hør og bør.

Som om ikke dette skulle være nok, kommer også pakken med ryggdekning gjennom en full service- og supportavtale fra Teknograd. Steelseries leverer periferi som hodesett, tastatur, mus og musematte. HDD sikrer hjemmekontoret ved å kryptere harddisken i laptopen og leverer et kryptoadapter for minnepinner. Eurosecure stiller med brannmur, antispam, antispyware og antivirus i en treårig lisens på Eset Smart Security.

Kontoret får også solid nettverksutstyr, blant annet en trådløs-N VPN gigabit ruter med brannmur fra Cisco, en 8-ports gigabit ethernet svitsj med Power over Ethernet (300-serien) fra samme leverandør og selvfølgelig videokonferanse via Cisco PrecisionHD™ USB-kamera og 6 mnd prøveabbonement på Movi.

Vi kommer til å ha endel aktiviteter og oppdateringer på innhold i hjemmekontor-pakken på vår Facebook-gruppe, så det er en klar fordel å like denne i konkurranseperioden. Dersom du vil bli venn med Computerworld, trykk på Liker-knappen under.

Les om:

Komponenter