Wahoo med sykkelcomputer

Wahoo med sykkelcomputer

Verdens første der iPhone er hjernen.

Klar for landeveissesongen? Wahoo introduserer en nyhet for sykkelen.

RFLKT er verdens første sykkelcomputer der din iPhnoe er hjernen bak - navnet er et lite ordspill på at dens skjerm reflekterer dataene fra iPhone.

RFLKT benytter seg av Bluetooth Smart-teknologi (også kalt BT 4, BLE, eller Bluetooth Low Energy) for å speile vesentlige data fra en iPhone, og denne kan da trygt plasseres i trøyelommen eller beskyttet i en sete-pack.

Den nye Bluetooth-standarden er strømgjerrig, slik at .batteriene på mobilen varer lengre - men det betyr at kun iPhone 4S eller iPhone 5 er aktuelle kandidater. RFLKT trenger kun et knappebatteri, og Wahoo lover levetid på opptil ett år. Deilig å slippe lading fra enda en dings.

RFLKT har knapper slik at du kan bytte mellom skjermer og styre hvilke data som vises. I tillegg kan du bruke disse til også å styre musikkavspilling fra iPhone - langt mer beleielig enn å fikle med in line-kontrollen.

Veier 60 gram

Vekten på RFLKT er i underkant av 60 gram, så du taper ikke mye tid der. RFLKT monteres på styret med et eget festesett. Er du i overkant gram-jeger, kan du selvfølgelig bruke en ny iPod touch istedenfor en iPhone.

Wahoo har virkelig satset på sykkel, og har i sortimentet både RFLKT-computeren, KICKR innendørs-treneren, hastighets- og kadens-sensorer samt verdens første Bluetooth LE hjertemonitor og oppdater Wahoo Fitness vresjon 3.0-app.

Wahoo RFLKT koster 130 dollar - 750 kroner - før frakt og avgifter. Du kan også bruke enkelte andre apper sammen med RFLKT.

Du kan lese mer om - samt bestille - RFLKT hos Wahoo her . Sjekk ut en promovideo nedenfor.

Les om:

Komponenter