Wallace & Gromit kommer til iPad

Wallace & Gromit kommer til iPad

De suksessfulle produsentene Telltale kommer med en rekke nye spill.

Telltale - kjent for ypperlige adapsjoner av klassikere som Sam & Max og Secret of Monkey Island for iPhone - har en rekke nyheter som kommer på rekke og rad utover året.

Mange håndarbeidstimer

Mange vil ha gode minner fra de fantastiske og håndlagde claymation-animasjonsfilmene som Nick Parks Oscar-vinnende selskap Aardman står bak - som for eksempel Wallace & Gromit-serien eller også Flukten fra Hønsegården.

Les også: Secrets of Monkey Island til Mac

Telltale, som på sin side har hatt suksess med å tilrettelegge klassiske spill for iPhone og iPad i episodisk form, planlegger en spill-episode med Wallace & Gromit i 3D.

5 millioner solgt

Totalt har Telltale faktisk solgt over 5 millioner episoder av ulike spilltitler. Telltale ble også kjent for å la pulikum stemme over hvilket klassisk spill de skulle legge til rette for iPhone i neste omgang for en stund tilbake.

Les også: Broken Sword til iPhone

Den gang var det Sam & Max som vant, og spillet er tilgjengelig for salg på iTunes App Store. Wallace & Gromit-episoden har fått navnet Wallace & Gromit: The Last Resort.

Pc-spill

Fire av de to vennenes eventyr finnes allerede for pc og XBox Live. Du kan lese mer om Telltales Wallace & Gromit-serie her .

Trailer for pc-versjonen under.

Komponenter