WiMP klar for iPhone

WiMP klar for iPhone

Tilgjengelig gratis i App Store fra og med i dag.

Etter flere måneder med venting er den norske musikkstreamingtjenesten WiMP endelig godkjent for nedlasting i App Store.

- Etter en lang prosess er vi veldig glade over å endelig kunne annonsere at iPhone-brukere nå også får tilgang til WiMP, sier Per Einar Dybvik, sjef for Aspiro Music, i en pressemelding.

- Dette vet vi det er mange som har ventet på. Nå kan alle bruke WiMP på både pc, Mac, Android-telefoner og iPhone, sier han.

Apple har hatt iPhone-programmet til godkjenning siden før påske, men lanseringen har latt vente på seg på grunn av et problem med betalingsløsningen.

VI HAR TESTET WIMP:

Wimp viser muskler på iPhone

Offline-avspilling

iPhone-applikasjonen inneholder de fleste funksjonene fra pc-versjonen av WiMP, men det er foreløpig ikke mulig å opprette spillelister.

Den har også offlinemodus, noe som betyr at iPhone-brukere nå kan spille musikk fra WiMP både med og uten internettilgang.

WiMP er en musikkstreamingtjeneste som i Norge leveres av Aspiro og Platekompaniet i samarbeid med Telenor. WiMP gir brukerne ubegrenset tilgang til musikk for 99 kroner i måneden. Nye brukere kan teste tjenesten gratis i 30 dager.

Last ned WiMP for iPhone fra App Store her.

LES OGSÅ:

Foreløpig Wimp-nei fra Apple