Windows-tips for alle

Windows-tips for alle

Enten du har hoppet på Vista-toget eller bestemt deg for å holde deg til XP, vil tipsene våre gjøre bruk av pc-en raskere og sikrere. Ja, kanskje til og med litt stiligere også.

Pakket ut av esken, er Windows bare et middelmådig operativsystem. Produktet når ikke opp til sitt fulle potensial før du har finjustert det etter egne preferanser.

LES OGSÅ: Usikret og lykkelig med Vista

Det spiller ingen rolle om du har tenkt å få XP til å gå raskere, tilpasse Vistas Aero-brukergrensesnitt, administrere diskpartisjonene dine eller redigere bildene dine raskt og «gæli». Windows-prosjektet vårt vil vise deg hvordan.

Vi skal starte med å se på noen ytelsesoptimaliseringer, før vi flytter oss over til filhåndtering og tilpasning av brukergrensesnitt. Deretter skal vi ta for oss nettverk og nettleserinnstillinger før vi runder av med noen nyttige Windows Media Player-tips.

Arbeidet er ikke ferdig før du har tettet igjen mange av hullene til Windows. Du finner mer om dette under avsnittet «Sikkerhet». Hvis du har tenk til å oppgradere fra XP til Vista, se våre tips under avsnittet «XP til Vista», og prøv deretter våre nyttige Vista-tips.

Prosjekt 1: Start med sikkerhetskopi!

Prosjekt 2: Finn filer raskere

Prosjekt 3: Tilpass brukergrensesnittet

Prosjekt 4: Forsterket nettverk

Prosjekt 5: Enklere filhåndtering

LES OGSÅ: Den ultimate Vista-guiden