World of Warcraft på iPhone?

World of Warcraft på iPhone?

Snart mulig - om vi skal tro denne videoen.

Det er ikke første gang det dukker opp en video som viser World of Warcraft på iPhone. Den nye videoen som Touch Arcade har funnet, er imidlertid av det mer troverdige slaget, skriver Macworld.se.

Videoen, publisert på Youtube, viser hvordan spillet startes via programmet Vollee, som opprinnelig ble laget for å kjøre prosessorkrevende Windows-programmer på mobiltelefoner over 3G-nettet - for eksempel Second Life.

Selve spillet kjøres på datamaskinen din. Programmet fungerer ved at iPhone-en kobler seg opp til datamaskinen for å kjøre spillet med et eget grensensitt over 3G-nettet. Video streames fra datamaskinen og du styrer spillet fra telefonen.

LES OGSÅ:

iPhone er den nye spillkonsollen

Å kjøre World of Warcraft med maskinvaren til iPhone virker i utgangspunktet usannsynlig, og foreløpig er man nødt til å ta videoen med en klype salt. Tidligere har Vollee og Activision Blizzard imidlertid bekreftet et samarbeid. Dessuten sa Vollee i fjor at kommende programmer også ville ha støtte for iPhone.

World of Warcraft er verdens mest populære nettrollespill med over 11 millioner abonnenter. Spillet ble gitt ut av Blizzard i 2005 og selskapet har måttet tåle skarp kritikk for å ha laget et av de mest avhengighetsdannende spillene noensinne.

Les om: